21. maj 2019

Dorthe Birkmose er uddannet psykolog. med speciale i manglende erkendelse hos mennesker med hjerneskade og har skrevet bogen  "Når gode mennesker handler ondt - tabuet om forråelse". Dorthe vil tale ud fra neuropsykologien, om etikken i arbejdet med andre mennesker, samt vigtigheden i at styrke fagligheden og sørge for såvel personalets robusthed, som ordentlighed i mødet med mennesker, der har behov for hjælp.

Vi glæder os til en spændende dag med dig/ jer og Dorthe Birkemose.

 

Arrangementer

01. nov 2019 kl.9.00 - 16.00

Årsmøde med psykolog og foredragsholder Bo Hejlskov Elvén og mange spændende workshops

"Konflikt uden konfrontation" eller "Håndtering af problemskabende adfærd" - at arbejde med adfærdsproblemer ud fra princippet om Low Arousal.

Tryk på "download fil" for workshops

Program for dagen kommer senere.

14. maj 2020 14.-15.maj 2020

Nordisk Kongres 2020 - Marte Meo Basic

Vi kan i 2020 byde velkommen til Nordisk Marte Meo Kongres på Scandic Hotel i København.  Vi er i gang med at planlægge et brag af en Kongres med spændende oplægsholdere og workshops og vi GLÆDER os til at samle Nordens Marte Meo folk til et par super inspirerende dage i København.  Kongressen har vi kaldt "Marte Meo Basic" og lægger derved op til en kongres, hvor vi får ekstra fat i de helt grundlæggende tanker og principper som knytter sig til Marte Meo. Nærmere information om program og priser følger.