01. nov 2019 kl.9.00 - 16.00

Konflikter, vold og selvskadende adfærd er almindeligt i hele det pædagogiske felt. Bo Hejlskov Elvén vil i sit oplæg på årsmødet tale om metoder for adfærdshåndtering og forebyggelse, ud fra Low arousal. Low arousal metoderne er udviklet til at hjælpe os med at forholde os til mennesker med voldsom adfærd. De bygger på et enkelt princip - nemlig, at følelser smitter. Low arousal metoden bygger på  neuropsykologi og affektteori og tager udgangspunkt i personalets måde at møde personen med adfærden på.

Arrangementer

14. maj 2020

Nordisk Kongres 13.-15.maj 2020 - Marte Meo Basic

Vi kan i 2020 byde velkommen til Nordisk Marte Meo Kongres.

Vi er i gang med at planlægge et brag af en Kongres med spændende oplægsholdere og workshops og vi GLÆDER os til at samle Nordens Marte Meo folk til et par super inspirerende dage i København.  Kongressen har vi kaldt "Marte Meo Basic" og lægger derved op til en kongres, hvor vi får ekstra fat i de helt grundlæggende tanker og principper som knytter sig til Marte Meo.

Kongressen bliver afholdt på: Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 København V. 

Pris: 3750, - DKR indtil d.15.januar 2020 - herefter stiger prisen til 4200, - DKR

Du kan finde link til tilmelding og foreløbigt program længere nede på denne side.

Overnatning er ikke incl. i prisen - følg anvisningen fra nemtilmeld, hvis du skal booke overnatning på Hotel Scandic Copenhagen.